Recensies

Carmen is een coach die werkt vanuit haar gevoel. Het 'probleem' wat wij als ouders dachten dat onze zoon had (moeilijk om kunnen gaan met zijn boosheid), bleek niet datgene te zijn waar hij het eerste hulp bij nodig had.(zelfvertrouwen)  Carmen heeft hierin haar gevoel gevolgd en dat heeft een positieve uitwerking gehad op het coachingstraject. Carmen heeft ons als ouders ook aan het denken gezet. Dit doet ze op een prettige, fijne manier die niet als een aanval overkomt maar echt als een steuntje in de rug. Carmen heeft een hele fijne, rustige en kindgerichte benadering. Ze kijkt, handelt en praat in het belang van het kind. Het kind staat ├ęcht centraal in het hele traject. Onze zoon liet zich niet zo snel van zijn kwetsbare kant zien, maar Carmen heeft er alles aan gedaan en iedere keer weer iets anders geprobeerd, om hem het vertrouwen te geven dat hij zich bij haar open kon stellen. En dat is uiteindelijk ook gelukt! Onze zoon heeft enorm veel geleerd over zichzelf en heeft handvatten gekregen om hier in het dagelijks leven mee om te gaan. Zijn boze buien zijn er nog- en mogen er ook zijn- maar hij weet nu hoe hij er mee om moet gaan en is sneller uit zijn boze bui. Hij kan beter verwoorden waarom hij boos wordt en komt voor zichzelf op.
Moeder Cindy

Carmen, een gedreven persoon, vol passie gaat ze er voor. Staat echt voor het kind. Begrijpt en respecteert de eigenheid van het kind. Neemt alle rust en tijd voor het kind, waardoor het kind zich veilig en vertrouwt mag en kan voelen bij haar. 
Moeder Melanie

Bij Carmen staat het kind centraal. Met haar sensitiviteit weet ze snel connecties met het kind te krijgen. Ze is meester in het 'aanvoelen' en weet daardoor het kind dat te geven wat het nodig heeft. 
Varinka  ( Collega en coach)